Hybridbil leasing

By | | No Comments
1
Velg bil
2
Velg kjørelengde/innskudd
3
Send inn søknad!

Hybridbil leasing

Her finner du bare plug-in hybrid biler!

Hybridbil leasing er veldig gunstig i 2017! Du får masse bil, motor og utstyr for pengene. Det finnes stort sett hybridbiler i alle størrelser så det finnes få grunner igjen til å velge bort dette ved normal kjøring i disse dager.

Vi tilbyr leasing av hybridbiler fra Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen og Mini.
Du kan med andre ord velge å vrake i nye og flotte modeller. De fleste bilene kjører opptil 5 mil ved sommertemperaturer. Volkswagen tilbyr feks også med hengerfeste på Golf GTE og Passat GTE. Det samme gjør også Mercedes på sin C350Te med nesten 300hk og ganske bra plass bak. BMW har også kommet med sin 2 serie hybrid og her får man en familiebil med godt fraspark og god plass. Audi A3 e-tron kjenner de fleste til og her får man også ekstremt mye bil for pengene. Vi tør påstå at 2017 er det beste året hittil for å lease ny bil, både privatleasing og firmaleasing.

Ta en titt på bil og utstyr. Finn kjørelengde og pris i kalkulatoren.

I utstyrspakkene vi har valgt finner man det de fleste skulle trenge pluss litt til. Dette er modellene det er ekstra gode priser på fordi vi har bestilt mange av nettopp disse bilene.

Ta en titt på bil og utstyr. Finn kjørelengde og pris i kalkulatoren.

Leasing av hybridbiler har virkelig blitt populært siden man får det beste fra to verdener. Ved kortere avstander kan man kjøre på ren elmodus og dermed spare store drivstoffkostnader, mens bilene har en rekkevidde på opptil 1000km på en tank/fullading. Dette kombinert med mer hestekrefter, mye utstyr og lave priser gjør at leasing av hybridbilene har tatt av. Vi har biler på kort levering. Mercedes GLC er det ventetid på.  Send inn søknad i dag og få med ekstra utstyr på noen få leasingbiler til samme lave pris.

Etter du har sendt inn søknad gjør vi som regel en kredittsjekk først, før vi kontakter deg med mer info om leveringstidspunkt og sted, dersom du skulle gå for bilen.