Dette nettstedet lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt og lar oss huske deg. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse søkeopplevelsen din og for analyser og beregninger om våre besøkende både på dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernpolicy.
Les mer

Leasing av elbil - et trygt valg


Vi tilbyr leasing av elbil for private og bedrifter. Hos Bildeal kan du fritt velge bilmerke, modell, farge og utstyr, siden vi er merkeuavhengige med et av landets bredeste utvalg. Leasing av elbil betyr at du får full bruksrett til bilen i en bestemt periode og leverer bilen tilbake ved avtaleslutt. Ordningen passer for deg som ønsker å kjøre ny bil, bytte bil regelmessig, verdsetter forutsigbarhet og slippe jobben med å selge bruktbil.

Populære biler hos oss:

Leasing av elbil er veldig populært - ikke minst fordi bensin- og dieselbiler blir dyrere fremover og gradvis fases ut. Alle som leaser elbil drar foreløpig nytte av insentiver fra staten, og sparer mye på driftskostnader, vedlikehold og skatter og avgifter. I tillegg sparer man lokalmiljøet ved å redusere karbonutslipp.   

Lease elbil

Vi bruker mye tid i bilene våre, og komfort er derfor gjerne en topp prioritet. De fleste elbiler er identiske med fossilbiler med hensyn til funksjoner og størrelse - faktisk med fordel elbiler siden de ikke har en forbrenningsmotor som tar mye plass. Batteriene ligger i bunn av bilen og sikrer stabile kjøreegenskaper.

Hvorfor velge leasing av elbil?

 • Potensielt lavere totale kostnader per måned
 • Reduserte driftskostnader (drivstoff, bomring og veiavgift)
 • Lavere risiko for restriksjoner, foreldet teknologi og verdifall
 • Problemfri bilkjøring - ny bil med garanti i hele leasingperioden
 • Kjør fremtidsrettet med den nyeste bilteknologien

Lading av elbil

Elektriske biler kan sammenliknes med en mobiltelefon: du venter sjelden på at batteriet er helt utladet før du lader igjen, og det meste av lading gjøres vanligvis hjemme mens du sover. Ladetiden for elbil varierer med størrelsen på batteriet og hvilken lader som anvendes.

Med stadig større batterikapasitet og større nettverk av offentlige ladepunkter - der informasjon om nærmeste ladestasjon er aldri langt unna - medfører det ikke lenger store endringer å kjøre helelektrisk bil. Begrepet "rekkeviddeangst" er snart borte fra vokabularet.

 • Flere og flere arbeidsplasser tilbyr lademuligheter for sine ansatte
 • Installasjon av hjemmelader for raskere og sikrere lading
 • Hurtigladestasjoner landet rundt for de virkelig lange bilturene. Disse lader bilen på rundt 30 minutter (10-80%)
 • Regenerativ bremsing omdanner energi fra bremsingen til elektrisitet som lagres i batteriet

Kjøreegenskaper

Elbiler har meget gode kjøreegenskaper, og kjøreopplevelsen er det ingenting å si på ettersom det er minimalt med støy og vibrering fra motor sammenliknet med fossilbiler. 

 • Elektriske drivlinjer gir forbedret ytelse
 • Batteri i bunn av bilen forbedrer stabiliteten
 • Elbilteknologien er i sterk utvikling

Med dagens elektriske biler opplever du fremtiden - nå!

Leasing av bil - spørsmål og svar

Hvordan fungerer leasing av bil?

Når du leaser bil, leier du den i all hovedsak for en lengre periode, og forplikter deg normalt til tre eller fire år. Det er også mulighet for å lease bilen i 2 år, men da blir det ofte dyrere. Ved leasing betaler man avskrivingen på bilen i stedet for hele kjøpesummen, innenfor leasing perioden på tre eller fire år. 

Dermed kjører man «ny» bil hele tiden, og du tar ikke risiko med å selge bilen i etterkant av perioden. Ved leasing betaler man avskskrivingen på bilen i stedet for hele kjøpesummen, innenfor leasingperioden på tre eller fire år.  Dermed kjører man «ny» bil hele tiden, og du tar ikke risiko med å selge bilen i etterkant av perioden.

Les gjerne mer her.

Leasing uten innskudd?

Leasing uten innskudd betyr at man ikke betaler startleie når man før bilen utleveres. Ved startleie på 36000,- vil leien per mnd gå ned med ca 1000,- per mnd, ved en 36mnd avtale.  Les mer om leasing uten innskudd her.

Hva er restverdi?

Restverdi er det forhandler tror bilen er verdt etter endt leasingperiode, og dermed får solgt bilen for. Dersom du leaser en bil til 300.000 over i tre år, og restverdien på bilen når den leveres inn er 200.000 kr,  betaler man på verditapet, altså 100 000,- fordelt på antall mnd i leasingavtalen. 

Hvor lang kjørelengde trenger jeg?

Det er viktig å tenke på hvor langt man kommer til å kjøre ila leasingperioden. Dette påvirker restverdien, som igjen påvirker leien per mnd. Dette kan også justeres opp eller ned i leasingperioden. Derfor anbefaler vi å ta en vurdering på dette før man inngår en avtale og etter ca 15 mnd.

Hva skjer etter jeg har sendt søknad?

Når du har sendt søknad på bilen du ønsker å lease kontakter vi deg for mer informasjon om leasingavtalen, leveringstid og annen relevant info.

Trenger man forsikring på leasingbil?

Ja, forsikring kommer i tillegg til leien. Vi har gode avtaler på dette.

Er bilen dekket av garanti?

Leasing bilen er dekket av nybilgaranti i hele leasingperioden opp til 48 mnd. Dersom det oppstår feil på bilen så ta kontakt med oss med en gang for å se på den aktuelle feilen hos godkjent verksted.

Dersom feil og mangler er et resultat av misbruk vil produsent og leverandør nekte å gjøre nødvendig reperasjoner og kostnader rundt dett vil tilfalle deg som bruker av bilen. Dette skjer i ytterst få tilfeller.

Dekk, bremser, vindusviskere ett dekkes ikke av denne garantien.

Er service inkludert i leasingavtalen?

Normal service du trenger på bilen. Dette er som regel inkludert i avtalen. Men spør oss hva det koster i tillegg dersom det ikke er opplyst i avtalen

Bytte av f.eks oljer, oljefilter, luftfilter, pollenfilter, etterfylling av kjøleveske, kontrollering av sikkerhetssystemer osv.

Hva gjør jeg når bilen skal på service?
Bilen kan leveres inn på service hos godkjent merkeverksted hvor som helst i landet.

Er bytte av slitte vinter- og/eller sommerhjul og vindusviskere inkludert i serviceavtalen?

Nei, dette er noe som kommer i tillegg. Ved 45000km/36 mnd opplever vi svært sjeldent at dette er nødvendig

Kommer årsavgift, service og forsikring i tillegg?

Ja, dette kommer i tillegg til leasingprisen. Vi kan legge forsikring uten tap av bonus ved skade og årsavgift for 1100,- per mnd.

Hva er leasing?

Leasing blir ofte sett på som på som en mellomting av leie og låne. Leasingselskapet eier bilen, mens du som kunde står som bruker av bilen.

Hva skjer om det kommer en skade på bilen?

Kontakt oss med en gang. Vi har avtaler med spot-repair verksteder som gjør dette rimelig - både felg og karosseri.

Hva betyr det når det lyser en gul lampe i dashbordet?

Det betyr at bilen må inn på en sjekk eller at det f.eks må fylles på olje. Om det lyser en rød i en lampe i bilen så stopp og ring etter veihjelp eller døgnbemannet vaktsentral med en gang.

Hva er leveringstiden på bilene?

Dette vil variere men de mest populære modellene har vi ofte bestilt mange av med fine utstyrspakker. Så mange har vi lagerbeholdning på.

Hva om jeg kjører lenger enn avtalt?

Det er mulig å justere kjørelengden i leasingperioden. Dette er en bedre løsning enn å vente til du skal levere inn bilen. Da vil du få mulighet til å fordele den ekstra kostaden på resterende måneder.

Hva skjer når bilen skal leveres inn?

Bilen skal da leveres inn til oss i ren og fin tilstand, siden den skal selges til ny eier. Husk å sørge for at nødvendig dokumentasjon som var i bilen ved inngåelse av avtalen fortsatt er i bilen. For eksempel vil dette normalt være instruksjonsbøker etc.

Vi inspiserer deretter bilen og sjekker dokumentene, og at ikke avtalt kilometeravstand er overskredet.

Normalt benytter vi en uavhengig part til dette, som NAF. 

Finn din nye bil

Bilkategorier